Home / Sallandcentraal / Soepcafé in Dorpshuus

Soepcafé in Dorpshuus

HEINO – Het Dorpshuus Heino presenteert op vrijdag 28 februari weer een Soepcafé. Iedereen is welkom om te genieten van een vers bereid kopje soep. Het doel van het Soepcafé is het versterken van de sociale contacten. De ingrediënten voor de soep worden geleverd door supermarkt Boni en de biologische supermarkten Overesch en Kleinlangevelsloo. Er wordt vooral gewerkt met producten die niet meer in de winkel verkocht kunnen worden, maar nog heel goed te eten zijn. De koks maken er iets lekkers van. Er worden steeds meerdere soorten maaltijdsoep geserveerd, afhankelijk van de producten die geleverd worden. Stokbrood met kruidenboter staat ook op het menu en misschien wel een toetje.Voor de maaltijd wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Geïnteresseerden moeten vooraf wel een (gratis) kaartje reserveren aan de balie. De inloop is vanaf 17.00 uur.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.