Segers (CU): ‘Gemeenschappen zoals in Overijssel moeten we behouden’

REGIO – “Bereikbaarheid, openbaar vervoer en leefbaarheid zijn voor ons van groot belang. Wij zijn partij voor de regio. Dat is zo omdat we sterke gemeenschappen willen behouden. Daar zien mensen naar elkaar om,” antwoordt partijleider Gert-Jan Segers van de ChristenUnie tijdens een bijeenkomst van zijn partij in Hardenberg na een oproep om meer in te zetten op de gebieden buiten de randstad.

Ruim 150 inwoners van Overijssel kwamen bij elkaar om inbreng te leveren voor het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Hardenberg had de primeur van een toer die Gert-Jan Segers de komende maanden maakt door Nederland. Zeer diverse thema’s komen aan de orde. Bezoekers vragen onder meer aandacht voor de GGZ, regionale bereikbaarheid, marktwerking in de zorg, de vrees voor islamisering, ruimte voor gezinnen en de landelijke discussie over het levenseinde.

Gert-Jan Segers: “Ik hoor hier dat mensen willen omzien naar elkaar. We zijn geroepen om er voor die ene te zijn. Het noaberschap staat hier echt centraal. Dat neem ik mee uit Overijssel en is waardevolle inbreng voor ons verkiezingsprogramma. De ChristenUnie wil eraan bijdragen dat we in heel Nederland aandacht hebben voor elkaar. Dat is onze opdracht voor de komende jaren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.