Home / Sallandcentraal / Schrikkeltocht in Herxen

Schrikkeltocht in Herxen

HERXEN – Evenementencommissie Herxen houdt op zaterdag 29 februari de eerste editie van de Schrikkeltocht. Deelnemers worden meegenomen in een kleine reis door de tijd en komen onderweg van alles spannends te weten over Herxen. Voor elke leeftijd is er iets te doen. Inschrijven kan tussen 18.00 en 19.00 uur bij Dorpshuis De Herxer Marke. Het eerste groepje vertrekt om 18.30 uur. Het is slim om laarzen aan te doen en een zaklamp mee te nemen. Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.