Sallandse organisaties ontvangen bijdrage Coöperatiefonds Rabobank Salland

REGIO – Blije gezichten bij de vrijwilligers van 27 organisaties die mooie projecten realiseren in Salland. Zij ontvingen deze week een financiële bijdrage vanuit het Coöperatiefonds. Ruim 62.000 euro aan cheques werd verdeeld. In heel 2019 heeft Rabobank Salland via haar Coöperatiefonds ruim 190.000 euro bijgedragen aan projecten in Salland.

Directievoorzitter Marco Dirksen van Rabobank Salland: “Wat hebben we mooie initiatieven in Salland. Ik word ontzettend blij van al deze projecten die bijdragen aan de groei van Salland. Zo dragen we bij aan de verduurzaming van de regio, een stukje innovatie en projecten die de omgeving waarin we leven verbeteren. Hoe gaaf is het dat we vanuit ons Coöperatiefonds hier financieel aan kunnen bijdragen? De toekenning wordt gedaan door de Coöperatiefonds-commissie, bestaande uit leden van Rabobank Salland. Zo bepalen leden hoe een deel van onze winst weer terugvloeit in de samenleving. Want onze leden weten als geen ander wat goed is voor de omgeving waarin zij graag leven.”

De volgende organisaties hebben een bijdrage ontvangen: 75 jaar Raalte viert Vrijheid – Sporthal Heino, Hoogerheyne – AV Salland Bevrijdingsloop – Stichting Buiten Gewoon Muziek Salland – BS de Korenbloem – Stichting Cultuurhuus Bathmen – Dorpsplein Diepenveen – Stichting Vier het Leven – Handbalvereniging Kwiek – Stichting Vogeleiland Deventer – Historische Vereniging Wijhe – Projectgroep Dementievriendelijk Bathmen – Stichting House of Hope – T.C. de Schapekolk – IVN de Grutto – Toneelgroep Boerhaar – KBO Lettele – Welsum speelt, beweegt en ontmoet – Mariënheem 75 jaar Vrijheid – Zangkoor Solis Mio – Muziekvereniging Eendracht – Deventer maakt Muziek – Muziekvereniging St. Caecilia Raalte – Maranathakerk Deventer – Plaatselijk belang Herxen – Stichting Openluchtspel Bathmen – Raaltese tennisvereniging.

Aanvraag indienen?

Met een bijdrage vanuit het Coöperatiefonds ondersteunt Rabobank Salland initiatieven waar een groot deel van de samenleving van kan profiteren. Heeft of kent u ook zo’n initiatief? Kijk dan eens bij ‘Sponsoring en Rabofondsen’ op de website van Rabobank Salland.

staging2.rabobank.nl/salland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.