Salland Zaait: een avond vol kruisbestuiving

OLST – Op donderdagavond 5 maart van 19.30 tot 22.00 uur is er een Salland Café met het thema ‘Salland Zaait’ in het Holstohus in Olst. Dit Salland Café is bedoeld voor iedereen die wil meehelpen aan het vergroten van de biodiversiteit in Salland. Boeren, burgers, buitenlui, professionals, vrijwilligers, ondernemers, overheden, onderwijs: iedereen is van harte welkom.

Wereldwijd loopt het aantal planten- en diersoorten drastisch terug. Veel Sallanders zetten zich in voor het landschap en het versterken van de biodiversiteit. Dit gebeurt vanuit diverse organisaties, maar óók veel boeren, burgers en buitenlui dragen bij aan een natuurlijk, groen en gevarieerd Salland. Salland zaait, maait, plant, snoeit, bloeit, zoemt… Heel Salland groen. Iedereen kan wat doen!

Het Salland Café op 5 maart is gevuld met korte pitches en workshops. Aansluitend is er een netwerkborrel. Aanmelden kan tot 27 februari via krachtvansalland@raalte.nl (vermeld ‘opgave Salland Café’).

staging2.dekrachtvansalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.