Ruim vijfhonderd scholieren luisteren naar Regimentsfanfare

WIJHE – Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers heeft vorige week dinsdag twee concerten verzorgd voor in totaal meer dan vijfhonderd scholieren uit de gemeente Olst-Wijhe. De concerten in de Capellenborg in Wijhe waren bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool en de onderbouwleerlingen van de Capellenborg. De organisatie was in handen van de Capellenborg en het Verenigd Comité Wijhe. De Regimentsfanfare bracht het programma ‘Vrij land’. Kijkend en luisterend maakten de leerlingen kennis met veteranen en natuurlijk was er aandacht voor de betekenis van vrijheid. Foto: Jan Amse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.