Home / Sallandcentraal / Ruim vijfhonderd scholieren luisteren naar Regimentsfanfare

Ruim vijfhonderd scholieren luisteren naar Regimentsfanfare

WIJHE – Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers heeft vorige week dinsdag twee concerten verzorgd voor in totaal meer dan vijfhonderd scholieren uit de gemeente Olst-Wijhe. De concerten in de Capellenborg in Wijhe waren bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool en de onderbouwleerlingen van de Capellenborg. De organisatie was in handen van de Capellenborg en het Verenigd Comité Wijhe. De Regimentsfanfare bracht het programma ‘Vrij land’. Kijkend en luisterend maakten de leerlingen kennis met veteranen en natuurlijk was er aandacht voor de betekenis van vrijheid. Foto: Jan Amse

Lees ook

Speculaasactie van PCA Kwiek

RAALTE – De handbalsters van PCA Kwiek in Raalte gaan maandag 25 oktober vanaf half …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.