Ruim 300 kinderen doen mee met ‘beweeginstuif’ tijdens stakingsdag

RAALTE – Ruim driehonderd basisschoolleerlingen hebben op donderdag en vrijdag actief deelgenomen aan de beweeg- en zweminstuif van Sportbedrijf Raalte en Sport BSO inOranje. Vanwege de landelijke staking organiseerden zij voor de derde keer allerlei sport- en zwemactiviteiten voor kinderen in sportcentrum Tijenraan en spelzaal de Kwintijn.

“Het is geweldig om te zien dat zoveel kinderen op hun vrije dag de weg naar Tijenraan weten te vinden. Van de stakingsnood hebben we samen met inOranje een sportieve deugd kunnen maken! En waar veel van de discussies gaan over een inactieve leefstijl, bewijst een instuif als vandaag vooral ook weer hoeveel plezier we met sport en bewegen samen kunnen beleven”, laat directeur Henry Bronkhorst van Sportbedrijf Raalte weten.

Ook Jurgen Bruggeman, directeur van Sport BSO inOranje, kijkt terug op wederom een geslaagde samenwerking. “Ook willen wij de verenigingen en organisaties bedanken die deze keer hebben geparticipeerd. De clinics die zij hebben gegeven zorgden ervoor dat de kinderen aan een gevarieerd programma deel hebben genomen en een brede kennismaking hebben gehad met een deel van het sport- en beweegaanbod in de gemeente.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.