Raalter Uitdaging start met Bedrijven Kenniskaravaan

RAALTE – De Raalter Uitdaging presenteert op dinsdag 24 maart de eerste editie van de Bedrijven Kenniskaravaan. Te gast is Maurice Beijk, een verbinder op het gebied van duurzaamheid, mens, innovatie, beleving en natuur. Hij vertelt meer over maatschappelijk betrokken ondernemen. Locatie is Boerhof Projectinrichters in Heeten. Aanvang is om 19.30 uur.

De Bedrijven Kenniskaravaan borduurt verder op de bestaande kenniskaravanen; bijeenkomsten voor leden van verenigingen en stichtingen. De nieuwe avonden zijn specifiek bedoeld voor ondernemers en andere belangstellenden. Tijdens deze eerste bijeenkomst zullen er ook praktische voorbeelden gedeeld worden, zodat alle aanwezigen inzichten en ideeën krijgen, waarmee ze ook zelf aan de slag kunnen gaan. Aanmelding via: info@raalteruitdaging.nl.
De Raalter Uitdaging meldt verder tevreden te zijn over de in 2019 (het derde jaar van haar bestaan) behaalde resultaten. Het initiatief maakte meer dan tweehonderd matches tussen verenigingen en stichtingen in de gemeente Raalte enerzijds en bedrijven anderzijds. De matches vertegenwoordigen volgens de Raalter Uitdaging een maatschappelijke waarde van meer dan 63.000 euro. Wat Henny Zomer, aanjager van de Raalter Uitdaging, betreft stond 2019 in het teken van stoelen, kenniskaravanen en nog veel meer. “Als de dag van gisteren kan ik me het voorstel van het Hoftheater nog herinneren: er komen 180 theaterstoelen beschikbaar. ‘Kun jij ze aan de man brengen bij verenigingen en stichtingen.’” Dat lukte. “En in het najaar meldde matchgroeplid Kristel Leerkes dat zij wellicht 120 bureaustoelen in de aanbieding zou hebben voor verenigingen en stichtingen. Ook daar draaien we als Raalter Uitdaging de hand niet voor om. Na aanmelding konden alle aangemelde verenigingen en stichtingen hun bureaustoelen afhalen bij Boerhof Projectinrichters in Heeten. Blije gezichten en mooie verhalen waar de stoelen een plek kregen.”

Foto: Het Zelfregiecentrum in Raalte ontving vorig jaar van Wincrease BV twee laptops.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.