Quiz over oude voorwerpen in Infocentrum

OLST/DEN NUL – Ineke van der Werf verzorgt op donderdagochtend 5 maart een quiz over oude voorwerpen in het Infocentrum IJssel Den Nul. De ochtend valt onder de serie Overdaglezingen en wordt georganiseerd door ’t Olster Erfgoed.

Ineke heeft in Rekken een klein museum met de naam: de Sfeer van Weleer. Zij neemt diverse oude voorwerpen mee naar het Infocentrum. De deelnemers bespreken de voorwerpen in groepjes en moeten raden waarvoor die gebruikt werden. Aanvang is om 10.00 uur. De entree bedraagt 2,50 euro (gratis voor leden van ’t Olster Erfgoed en voor deelnemers van Dag!enDoen!). Opgave (verplicht) via: aanmelden@infocentrumijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.