Home / Sallandcentraal / Quiz over oude voorwerpen in Infocentrum

Quiz over oude voorwerpen in Infocentrum

OLST/DEN NUL – Ineke van der Werf verzorgt op donderdagochtend 5 maart een quiz over oude voorwerpen in het Infocentrum IJssel Den Nul. De ochtend valt onder de serie Overdaglezingen en wordt georganiseerd door ’t Olster Erfgoed.

Ineke heeft in Rekken een klein museum met de naam: de Sfeer van Weleer. Zij neemt diverse oude voorwerpen mee naar het Infocentrum. De deelnemers bespreken de voorwerpen in groepjes en moeten raden waarvoor die gebruikt werden. Aanvang is om 10.00 uur. De entree bedraagt 2,50 euro (gratis voor leden van ’t Olster Erfgoed en voor deelnemers van Dag!enDoen!). Opgave (verplicht) via: aanmelden@infocentrumijssel.nl.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.