Home / Nieuws / Prins Pé van ‘t Café heerser Sprokkeldorp 2020

Prins Pé van ‘t Café heerser Sprokkeldorp 2020

LEMELERVELD – Patrick Bouwmeester, uitbater van café ’t Hoekje in Lemelerveld, regeert dit carnavalsjaar als prins Pé van ’t Café over het Sprokkeldorp. Dat werd afgelopen zaterdag tijdens de gala-avond van de Sprokkelaars bekendgemaakt.

Het olympisch carnavalsjaar in Sprokkeldorp werd met een geweldige lichtshow en een groep vlaggendragers op gepaste wijze geopend. Niet veel later bleek de nieuw prins zich onder deze vlaggendragers te bevinden. Prins Oetra gaf hem de scepter door en werd zelf op ludieke wijze de residentie uitgeleid. Heuse ziekenbroeders – een tijdelijke rol van zijn familieleden en vrienden – droegen hem na zijn laatste proclamatie op een brancard het gebouw uit.

Eerder die dag werd bekend dat Prinses Manoontje (Manon Butink) de nieuwe jeugdprinses in Lemelerveld is. Zij neemt de taak over van Prins Pek. Team Sukerbiet werd tijdens de gala-avond uitgeroepen tot Sprokkelaar van het jaar 2020 en mocht een mooie cheque in ontvangst nemen. Marco Veltmaat werd vanwege zijn 22-jarig lidmaatschap benoemd tot erelid der Sprokkelaars. Ook werden er drie nieuwe leden voorgesteld. Miranda Aalberts en Nicole van Putten sluiten aan bij de Sprokkelaars Jeugd en Freddy ten Kleij werd officieel in de raad van elf geïnaugureerd.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.