Prins Marcel de 2e en jeugdprinses Lynn regeren over Hakkersdonk

HOONHORST – Zondag 9 februari maakten de Hoonhakkers uit Hoonhorst tijdens het prinsenspektakel de nieuwe prins van hun 43e carnavalsjaar bekend. Het is dit jaar aan prins Marcel de 2e de eer om te mogen heersen over het mooie Hakkersdonk. Tijdens het Prinsenspektakel werd ook jeugdprinses Lynn bekendgemaakt. Samen met haar adjudanten Fleur en Silvy gooit zij alles in de strijd voor een onvergetelijke carnavalstijd.

Prins Marcel de 2e is in het dagelijks leven beter bekend als Marcel Mars. Hij is in 1969 geboren in Heino aan de Delmterweg op het prachtige landgoed Stoevingen. Na een half jaar in de gemeente Heino gewoond te hebben, is hij in 1970 naar Hoonhorst verhuisd. De volledige namen van deze prins zijn Marcel Nicolai Maria, maar in verband met landbouwbezuinigingen is dit later ingekort tot Marcel. Marcel is opgegroeid tussen de koeien, de varkens en huisdieren. Na z’n schoolcarrière is hij begonnen als kippenvanger, later werd hij loonwerker en nu is hij trotse boer van de Marsweg. Hier woont hij samen met zijn boertjes Wesley en Ruben. Hij is nog op zoek naar een nieuwe boerin. (Geïnteresseerde dames kunnen zich melden bij de adjudanten van de prins.) Prins Marcel is in Hoonhorst betrokken bij de school en hij is voorzitter van de jeugdsoos. In zijn vrije tijd mag hij graag klaverjassen en natuurlijk houdt hij van de Hoonhorster feestjes. Tijdens dit carnavalsjaar gaat prins Marcel de residentie eens flink op de kop zetten. Dus u bent gewaarschuwd!

Jeugdprinses Lynn zit in groep 8 van de St. Cyriacus school. Ze houdt van dansen en is, zoals ze zelf zegt, al sinds haar geboorte besmet met het carnavalsvirus. Als dochter van Marloes en Richard Jansen is ze als het ware met de steek op geboren. Vader Richard was prins der Hoonhakkers in het jaar 2007 en nog steeds lid van de Raad van Elf.

Na alle officiële handelingen van prins Marcel en jeugdprinses Lynn ging zondagmiddag de muziek van DJ Eric Witteveen een tandje harder en kon het feest echt beginnen. Het was nog lang onrustig in Hakkersdonk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.