Primeur Brandweer IJsselland: interactieve regiokaart

REGIO – Hoe zijn de 35 brandweerposten geografisch verspreid in IJsselland, wat voor materieel staat er en hoeveel mensen heeft een post maximaal nodig om goed uit te kunnen rukken? Wie snel een antwoord wil op deze vragen, vindt ze op de interactieve regiokaart. Brandweer IJsselland heeft de primeur met deze nieuwe tool die in de toekomst nog verder ontwikkeld kan worden.

De regiokaart is ontwikkeld in samenwerking met het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) en de webdesigner van Brandweer Nederland. De kaart is te vinden op staging2.brandweer.nl/ijsselland, vlak onder de nieuwsitems. Je kunt een post uit de lijst selecteren of op de kaart klikken. In het scherm rechts naast de kaart zie je een overzicht van brandweermensen en materieel op de posten. Per post staat het aantal brandweermensen vermeld dat maximaal nodig is om goed uit te kunnen rukken.

Brandweer.nl is de landelijke website van de 25 brandweerregio’s. Op deze site deelt de organisatie landelijk en regionaal nieuws en het is dé plek voor publieksinformatie. Denk bijvoorbeeld aan preventie- en wervingscampagnes, mooie ervaringsverhalen en algemene informatie over de brandweer en brandweertaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.