Home / Sallandcentraal / Primeur Brandweer IJsselland: interactieve regiokaart

Primeur Brandweer IJsselland: interactieve regiokaart

REGIO – Hoe zijn de 35 brandweerposten geografisch verspreid in IJsselland, wat voor materieel staat er en hoeveel mensen heeft een post maximaal nodig om goed uit te kunnen rukken? Wie snel een antwoord wil op deze vragen, vindt ze op de interactieve regiokaart. Brandweer IJsselland heeft de primeur met deze nieuwe tool die in de toekomst nog verder ontwikkeld kan worden.

De regiokaart is ontwikkeld in samenwerking met het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) en de webdesigner van Brandweer Nederland. De kaart is te vinden op www.brandweer.nl/ijsselland, vlak onder de nieuwsitems. Je kunt een post uit de lijst selecteren of op de kaart klikken. In het scherm rechts naast de kaart zie je een overzicht van brandweermensen en materieel op de posten. Per post staat het aantal brandweermensen vermeld dat maximaal nodig is om goed uit te kunnen rukken.

Brandweer.nl is de landelijke website van de 25 brandweerregio’s. Op deze site deelt de organisatie landelijk en regionaal nieuws en het is dé plek voor publieksinformatie. Denk bijvoorbeeld aan preventie- en wervingscampagnes, mooie ervaringsverhalen en algemene informatie over de brandweer en brandweertaken.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.