OV-Inloopspreekuren en proefreizen in Salland

REGIO – De OV-ambassadeurs verzorgen de komende periode weer diverse inloopspreekuren in de regio. Senioren kunnen uitleg krijgen over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en het in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Belangstellenden kunnen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen. Daarnaast is het ook mogelijk om met de OV-ambassadeurs een proefreis te maken.

Op woensdag 26 februari is er een inloopspreekuur in de bieb in Raalte (10.00 tot 11.30 uur). Op vrijdag 28 februari volgt er een inloopspreekuur in de bieb in Olst (14.00-15.30 uur. Op woensdag 4 maart wordt de mogelijkheid geboden om een proefreis te maken vanaf het station in Raalte. Op vrijdag 6 maart kan dat ook vanaf het station in Olst. OV-ambassadeurs laten senioren dan oefenen met het reizen met bus en trein. Op de stations krijgen ze uitleg over het in- en uitchecken met de OV-chipkaart bij verschillende vervoerders. Ook kunnen ze oefenen met het laden van reissaldo en het ophalen van verschillende producten, zoals een keuzedag en meereiskorting.  Er wordt op eigen kosten gereisd. Neem daarom een geldige OV-chipkaart mee of koop tijdens de proefreis een kaartje. Na aanmelding krijgt men meer info over het exacte tijdstip en opstapplaats. Aanmelden kan via staging2.ervaarhetov.nl/proefreis of door te bellen met de OV-ambassadeurs, tel. 038-4540130.
Kijk op staging2.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. Voor vragen bel met 038-4540130 of stuur een e-mail naar: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.