Open dag stamboomonderzoek in Wijhe

WIJHE – Op zaterdag 8 februari houdt de Historische Vereniging Wijhe in het Wijhes Museum haar maandelijkse open dag voor stamboomonderzoekers. Het museum aan de Kerkstraat 34 is die dag geopend van 10.30 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

De hele dag zitten vrijwilligers klaar om bezoekers te helpen met het vinden van meer informatie over hun familie. De Historische Vereniging beschikt over diverse bronnen die meer duidelijkheid kunnen geven, bijvoorbeeld over wie de voorouders waren, waar zij woonden of welke rol zij vervuld hebben in de Wijhese samenleving. Wijhe kent een rijke historie op het gebied van middenstand, industrie, platteland, onderwijs, kerk en verenigingsleven.

Nieuwe bijdragen voor de Historische Vereniging, bijvoorbeeld oude foto’s, documenten of een leuk verhaal, zijn ook van harte welkom. De vereniging raadt aan om een USB-stick mee te nemen voor eventuele scans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.