Home / Sallandcentraal / Ook Basement Jaxx en Drukwerk naar Dauwpop

Ook Basement Jaxx en Drukwerk naar Dauwpop

NIJVERDAL – De Britse dance-act Basement Jaxx is een van de zestien namen die zijn toegevoegd aan de line-up van Dauwpop. Het duo scoorde aan het begin van deze eeuw een enorme hit met ‘Where’s your head at’ en was jarenlang een van de toppers van de internationale dance.

Naast Basement Jaxx is ook Drukwerk een opvallende bevestiging. De formatie rondom zanger Harry Slinger was in de eerste helft van de jaren tachtig een van de bekendste Nederpopbands. De mannen scoorden hits met (kroeg)klassiekers als ‘Je loog tegen mij’, ‘Marianneke’, ‘Schijn ’n lichtje op mij’ en ‘Hee Amsterdam’. Verder heeft de organisatie van het festival dat dit jaar plaatsvindt op Hemelvaartsdag 21 mei ook de komst bevestigd van Eefje de Visser, Goldband, Gotu Jim, WIES, Klangstof, Sports Team, Lime Cordiale, Heavy Lungs, Kris Kross Amsterdam, The Partysquad, Bökkers, Ashafar, Cho en Outsiders (niet de formatie rondom wijlen Wally Tax). Eerder kondigde het festival al de komst van Kensington, Wolfmother, Snelle & Lieve Jongens Band, Maxi Jazz, Zwangere Guy, Typhoon, Mark Lanegan en Dopebwoy aan. De organisatie maakt binnenkort nog meer namen bekend. Zie verder www.dauwpop.nl.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.