Home / Algemeen / Omdenken, André Manuel en Iris Hond in Hoftheater

Omdenken, André Manuel en Iris Hond in Hoftheater

RAALTE – Het Hoftheater presenteert de komende dagen drie voorstellingen. Op woensdag 26 februari staat de uitverkochte show ‘Omdenken’ op het programma; op donderdag 27 februari verzorgt cabaretier André Manuel de voorstelling ‘Dreejklezoew’ en op zaterdag 29 februari volgt een concertprogramma van de bekende pianiste Iris Hond.

In de one-man-show ‘Omdenken’ deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn, is dat dan de oplossing? Gunster neemt het publiek mee in een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen. De voorstelling is dan wel uitverkocht, maar het is nog wel mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden. Zie daarvoor de website van het Hoftheater.
In zijn nieuwste solovoorstelling duikt André Manuel als clown ‘Dreejklezoew’ in zijn gitzwarte geest. Hij is een politiek incorrecte hork, een mensonvriendelijke sater, de Kaffer der Lage Landen, een duivelskind. Een buitengewoon onfatsoenlijk mens. Kaarten kosten 20 euro. Aanvang is om 20.15 uur.

Dakloos

Iris Hond heeft zich door de jaren heen bewezen als pianiste van wereldniveau. Ook heeft ze publiek over de hele wereld weten te inspireren met de manier waarop zij zich als 14-jarig dakloos meisje heeft ontwikkeld tot het formaat artiest dat zij nu is. Een artiest met een verhaal. Haar vorige voorstelling eindigde letterlijk met het vinden van een echt thuis. En daar gaat haar nieuwe voorstelling Home verder. Ze gaat op zoek naar mensen met een bijzondere thuissituatie. Van gevangenen tot een nomadenstam. Deze verhalen brengt zij naar het theater. En dit keer staat ze niet alleen, maar met meerdere muzikanten op het podium. Kaarten kosten 22,50 euro per stuk. Aanvang is om 20.15 uur.

Voorverkoop via de kassa van het Hoftheater (0572-361361) of via www.hoftheater.nl. Foto: Iris Hond

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.