Olster auteur Peter Olivier komt met nieuwe roman

OLST – Sinds vrijdag 31 januari ligt het boek Schallend koper van de Olster schrijver Peter Olivier in de winkels. In deze spannende en bijzondere roman met de ondertitel Hoeveel waarheid kan liefde verdragen? wordt de lezer meegenomen op een reis langs levenslessen over liefde en naïviteit, met zelfontwikkeling als bestemming.

In Schallend koper van uitgeverij Boekscout wordt Rick door zijn vrouw Roos overstelpt met liefde, maar is zelf een weinig empathische man die nooit heeft geleerd liefde te geven. Wanneer hij gechanteerd wordt met zijn betrokkenheid bij de dood van een jongen, bedenkt hij het naïeve plan die chantage te kunnen laten stoppen wanneer hij een paar maanden uit Nederland verdwijnt. Hij neemt drie maanden verlof en begint aan een voettocht naar Santiago de Compostella in Noord-Spanje. Onderweg door Frankrijk blijft de chantage echter doorgaan en bedenkt hij een plan om zijn chanteur uit te schakelen. Schallend koper is een psychologische roman over leugens en halve waarheden, maar bovenal over de vraag hoeveel waarheid liefde kan verdragen?

De auteur van Schallend koper, Peter Olivier (1948), deed ruime werkervaring op als gezondheidszorgpsycholoog en loopbaanpsycholoog en werkte vervolgens als stafdocent aan Hogeschool Saxion in Deventer en als algemeen directeur/bestuurder van een landelijk loopbaanadviesbureau. Daarnaast was hij programmeur van twee theaters. In 2018 debuteerde hij als auteur met de psychologische roman Het laatste kwartier, een spannend verhaal over een jonge psychotherapeut die verliefd wordt op een seksueel manipulatieve vrouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.