Home / Algemeen / Officiële opening van plukstrook

Officiële opening van plukstrook

RAALTE – Wethouder Jacques van Loevezijn opent op vrijdag 6 maart de nieuwe plukstrook in de Blekkerhoek bij het hertenkamp. De wethouder onthult om 11.00 uur het informatiebord en samen worden er eetbare bloemen gezaaid. Linda en Monique van Raalte plukt! presenteren ook het programma met bijeenkomsten voor de komende periode, zodat iedereen de kans krijgt om te leren over wat er allemaal eetbaar is en wat en wanneer te oogsten. Iedereen is welkom.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.