Nikamp twintig jaar op rij wereldkampioen

HEETEN – Geert Nikamp uit Heeten heeft tijdens de Wereldtentoonstelling in het Portugese Matosinshos twee keer goud gewonnen met zijn diamantvinken. Hij behaalde de eerste plekken met een stam en een enkeling. De prestatie is extra bijzonder, omdat het dit jaar het twintigste jaar is dat de Heetenaar wereldkampioen is met zijn vogels.

1 REACTIE

  1. Deze man verdient een groter podium dan een nietig plekje in het weekblad en op Salland Centraal. Stel je voor: 20 jaar aan de absolute top in de vogelsport ! Dit doet hij echt niet alleen door dagelijks de vogeltjes te voeren en te verzorgen en op een namiddag een tentoonstelling aan te doen. Hier is een liefhebber èn zeker ook een vakman aan het werk. Wat een klasbak, deze Geert Nijkamp !! Daar mogen we in het Sallandse best heel trots op zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.