Nieuwe halte en gratis reizen met de buurtbus

REGIO – Op de zaterdagen van 22 februari tot en met 31 mei kan iedereen gratis met buurtbus 518 reizen. Deze lijn rijdt ieder uur van Lemelerveld via Luttenberg naar Raalte. Ook is op veler verzoek een extra halte toegevoegd aan de Varkensmarkt in Raalte. Vanaf 17 februari is die halte actief, zodat je vanaf die dag direct dicht bij het centrum kunt uitstappen. Op de andere dagen kan in de buurtbus gereisd worden met de OV-kaart, een los kaartje of een strippenkaart. Een ritje Luttenberg-Raalte kost 2 euro, voor 3 euro reis je van Lemelerveld naar Raalte. Met de strippenkaart is het nog voordeliger.

staging2.buurtbussalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.