Nieuwe drumband uit Wijhe maakt debuut bij carnavalsoptochten

WIJHE – Een groep muziekvrienden uit Wijhe hebben onlangs een nieuwe drumband samengesteld. Bij de oprichting was een naam gauw verzonnen. Tijdens het oefenen moest er namelijk met regelmaat gepauzeerd worden voor een toiletbezoek. En zo werd de naam ‘Hoge Nood’ geboren.

De groep telt bijna een even aantal leden, en dat is belangrijk voor het lopen in formatie. Omdat een aantal heren al op leeftijd is, heeft de leiding besloten om eerst met èèn muzieknummer te starten. “Die spelen we dan tijdens de carnavalsoptocht in Wijhe. En dan meerdere keren achter elkaar”, laat de groep weten.

Egbert Meester verwacht dat de groep met luid applaus begroet wordt. “Dit zal ons enorm motiveren om ook een week later een aantal optochten te lopen. En misschien wel op Koningsdag en Bevrijdingsdag actief te zijn in Wijhe.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.