Nieuw in Salland: Ralda’s wereldband

Wendy van Zomeren

RAALTE – Ralda’s Wereldband is de nieuwe band van de Raalter dansgroep Ralda. Ben jij tussen de tien en twaalf jaar, speel je al minimaal drie jaar een instrument en wil je graag samen spelen? Kom dan bij Ralda’s Wereldband.

In de band leer je muziek uit verschillende landen te spelen, zoals een snelle polka uit Finland, zwierige csardas uit Hongarije, fijne mazurka uit Nederland, jigs en reels uit Ierland en een hora uit Israël. Je leert daarnaast om de dansers van de KinderTheaterDansgroep van Ralda te begeleiden, wat veel samenwerking tussen de muzikanten en de dansers vraagt. In de band is ruimte voor contrabas, accordeon, klarinet, percussie/slagwerk, gitaar, cello, viool, blokfluit en fluit. Speel je een ander instrument dat er volgens jou ook bij kan? Meld je gerust en we kijken in overleg of het past.

De band staat onder leiding van violiste Wendy van Zomeren en repeteert iedere vrijdagavond van 17.30 tot 19.00 uur. Is je interesse gewekt? Schrijf je dan in via info@ralda.nl voor de allereerste bandrepetitie op vrijdag 13 maart. Vermeld in de e-mail je naam, leeftijd, instrument en enkele informatie over je muziekervaring.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.