Home / Sallandcentraal / Nicolaasconcert met Charivari Trio

Nicolaasconcert met Charivari Trio

WESEPE – Met zang, accordeon, viool en contrabas brengt het Charivari Trio op zondag 1 maart een verrassend programma ten gehore in de Nicolaaskerk in Wesepe. Bart Lelivelt (accordeon/zang), Anneke Frankenberg (viool/zang) en Gerard Schoren (bas/zang) vormen samen een bijzondere mix van een klassiek strijktrio, een jazzorkest en een volksmuziekgroep. Volksmuziek uit Zuid-Amerika en Oost-Europa is de basis. Het Charivari Trio neemt het publiek mee op een muzikale reis met mooie verhalen vol passie, melancholie en humor. Aanvang is om 15.00 uur; deuren geopend vanaf 14.30 uur. Kaarten (à 15 euro, inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar aan de deur of via www.denicolaasconcerten.nl.

Lees ook

Provincie Overijssel komt met herstelpakket voor ondernemingen en verengingen

REGIO – Met het herstelpakket ‘de Overijsselse Aanpak’ wil de provincie Overijssel het midden- en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.