Home / Sallandcentraal / Nicolaasconcert met Charivari Trio

Nicolaasconcert met Charivari Trio

WESEPE – Met zang, accordeon, viool en contrabas brengt het Charivari Trio op zondag 1 maart een verrassend programma ten gehore in de Nicolaaskerk in Wesepe. Bart Lelivelt (accordeon/zang), Anneke Frankenberg (viool/zang) en Gerard Schoren (bas/zang) vormen samen een bijzondere mix van een klassiek strijktrio, een jazzorkest en een volksmuziekgroep. Volksmuziek uit Zuid-Amerika en Oost-Europa is de basis. Het Charivari Trio neemt het publiek mee op een muzikale reis met mooie verhalen vol passie, melancholie en humor. Aanvang is om 15.00 uur; deuren geopend vanaf 14.30 uur. Kaarten (à 15 euro, inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar aan de deur of via www.denicolaasconcerten.nl.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.