Muzikale klassiekers in het HOFtheater

RAALTE –  Dit weekend draait het om de grootste namen uit de muziekgeschiedenis in het HOFtheater. Op vrijdag 21 februari brengen Bluegrass Boogiemen en Cor Sanne een eerbetoon aan o.a. Johny Cash en Elvis Presley. Het Valerius Ensemble speelt zaterdag 22 februari klarinetkwintetten van Mozart en Brahms. Voor beide voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar.

Foto: Tim Knol

Bluegrass Boogiemen en Cor Sanne
Tijdens de voorstelling ‘Grand old country’ van Bluegrass Boogiemen en Cor Sanne voeren vijf gepassioneerde muzikanten/zangers het publiek terug naar de jaren 50 en 60 met de grote successen van Johnny Cash, Hank Williams, John Denver, Don Williams, Bill Monroe, Elvis Presley, en Ricky Nelson. The Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne maken hartverscheurende muziek uit ’t gouden tijdperk. Toch wordt er ook af en toe een uitstapje gemaakt naar de rock and roll en de popmuziek met een connectie tot de oorspronkelijke countrymuziek. Bekende namen komen voorbij, zoals Elvis Presley, Ricky Nelson en Roy Orbison. Dit alles met authentieke zang, virtuoze instrumentatie en 100% akoestisch.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstelling van Bluegrass Boogiemen en Cor Sanne op vrijdag 21 februari, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 19,50 per stuk.

Valerius Ensemble
Mozart en Brahms, twee grote componisten van klassieke kamermuziek. Ze componeerden frisse, heldere muziek voor iedereen, herkenbaar en toegankelijk. Zo schreef Mozart het Divertimento als ontspanning, zowel voor de muzikanten als de toehoorders. Tijdens het concert ‘Mozart en Brahms’  speelt het Valerius Ensemble de volgende klarinetkwintetten: Wolfgang A. Mozart Divertimento in F K.138, Wolfgang A. Mozart Klarinetkwintet in A K.581 en Johannes Brahms Klarinetkwintet in b op.115. Laat u meevoeren op de klanken van een strijkkwartet aangevuld met klarinet.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling van Valerius Ensemble op zaterdag 22 februari, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling.

Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.