Home / Sallandcentraal / Muzikale klassiekers in het Hoftheater

Muzikale klassiekers in het Hoftheater

RAALTE – Dit weekend draait het om de grootste namen uit de muziekgeschiedenis in het Hoftheater. Op vrijdag 21 februari brengen Bluegrass Boogiemen en Cor Sanne een eerbetoon aan onder andere Johnny Cash en Elvis Presley. Het Valerius Ensemble speelt zaterdag 22 februari klarinetkwintetten van Mozart en Brahms. Voor beide voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar.

Tijdens de voorstelling ‘Grand old country’ van Bluegrass Boogiemen en Cor Sanne voeren vijf gepassioneerde muzikanten/zangers het publiek terug naar de jaren 50 en 60 met de grote successen van Johnny Cash, Hank Williams, John Denver, Don Williams, Bill Monroe, Elvis Presley en Ricky Nelson. The Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne maken hartverscheurende muziek uit ‘t gouden tijdperk. Toch wordt er ook af en toe een uitstapje gemaakt naar de rock-‘n-roll die een connectie heeft met de oorspronkelijke countrymuziek. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro per stuk.
Tijdens het concert ‘Mozart en Brahms’ speelt het Valerius Ensemble (een strijkkwartet met klarinet) de volgende werken: Wolfgang A. Mozart Divertimento in F K.138, Wolfgang A. Mozart Klarinetkwintet in A K.581 en Johannes Brahms Klarinetkwintet in b op.115. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 22,50 euro per stuk. Tickets zijn te bestellen via de kassa van het Hoftheater (0572-361361) of via www.hoftheater.nl.
Bluegrass Boogiemen en Cor Sanne. Foto: Tim Knol

Lees ook

VVD Raalte pleit voor gevelfonds

RAALTE – De VVD Raalte pleit in een brief aan het Raalter college van B&W …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.