Muziekestafette in race voor Vrijwilligersprijs

HEINO – Na het winnen van het Goudhaentje van de Gemeente Raalte dingt de Open Muziekestafette nu mee naar de Nationale Vrijwilligersprijs. Tot 22 maart kan iedereen op de Open Muziekestafette Heino stemmen via staging2.vrijwilligersprijzen.nl. Dit vrijwilligersinitiatief maakt dan kans op een Publieksprijs van 2.500 euro uit handen van minister Hugo de Jonge. Naast de Publieksprijs is er ook een juryprijs. Twaalf kandidaten zijn hiervoor genomineerd. De komende editie van de Open Muziekestafette Heino vindt plaats op 2 en 3 oktober. Hiervoor zijn, zo meldt de organisatie, maar liefst 75 aanmeldingen van koren, solisten, muziekverenigingen en ensembles binnen gekomen terwijl er 55 geplaatst kunnen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.