Home / Sallandcentraal / Miniworkshop over intuïtie

Miniworkshop over intuïtie

OLST – Thabita Stindt presenteert op woensdag 4 maart een miniworkshop ‘Intuïtie’ in het oude gemeentehuis aan de Koningin Wilhelminastraat in Olst. Thabita geeft tijdens de workshop uitleg over intuïtie. Daarbij biedt ze praktische oefeningen (geleide meditaties) aan. Deze workshop is een inleiding op de cursus ‘Jezelf energetisch beschermen’. Aanmelden is mogelijk tot 29 februari. De deelnamekosten bedragen 15 euro. Zorg dat je lekker zittende kleding aan hebt. Zie verder www.thabita.nl.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.