Meedenksessie over invulling van Noordmanshoek

WIJHE – Stichting De Noordmanshoek is hard bezig om het plan voor Energietuin de Noordmanshoek in Wijhe vorm te geven. Daarom houdt de stichting op donderdag 12 maart een creatieve meedenksessie in ‘t Langhuus, waar inwoners kunnen meedenken over de invulling van de Energietuin. De open inloopavond van 23 januari, die zo’n vijftig man trok, heeft de stichting een hoop nieuwe, inspirerende ideeën opgeleverd. Deze ideeën -en meer- komen op de creatieve meedenksessie van 12 maart opnieuw voorbij om te kijken óf en op welke manier ze in het plan passen. Ook nieuwe inbreng is van harte welkom. De meedenksessie duurt van 19.00 tot 20.30 uur (inloop met koffie en thee vanaf 18.45 uur). Voor meer informatie en aanmelding voor de meedenksessie zie: staging2.natuurenmilieuoverijssel.nl/energietuin-de-noordmanshoek/. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Energietuin? Meld je dan aan voor de Facebookpagina Energietuin de Noordmanshoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.