Home / Sallandcentraal / Maak kennis met de imkerij

Maak kennis met de imkerij

RAALTE – Sallandse Bijenvereniging St. Imelda in Raalte geeft op 13 en 20 februari een tweedaagse kennismakingscursus bijenhouden. Deelnemers aan de cursus krijgen een breed beeld van de imkerij. Er wordt gepraat over wat er in de bijenkast gebeurt en welke rol de imker daarin speelt. Wat kost het aan tijd en geld? Welke vaardigheid en kennis vraagt het? En wat levert het de omgeving op? Cursisten kunnen na afloop kiezen voor de vervolgstap: de basiscursus imkeren.

De cursusavonden zijn van 19.30 tot 22.00 uur en vinden plaats in het clubhuis van SMHC aan de Hammerweg 16. De kosten voor deelname bedragen 20 euro, dit is inclusief lesmateriaal en koffie of thee. Opgeven kan via secretariaat@imkersraalte.nl.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.