Home / Sallandcentraal / Leer klaverjassen bij Hoogerheyne

Leer klaverjassen bij Hoogerheyne

HEINO – Voor liefhebbers van een spelletje kaarten organiseert sporthalkantine Time-Out van Hoogerheyne op zondagavond 16 februari een lesavond klaverjassen. Op één avond leren de deelnemers de spelregels, en alles over stuk, roem, duiken en bedienen. Op het eind van de avond worden de eerste potjes gespeeld en leren de deelnemers de leuke kneepjes van het spel.

Klaverjassen wordt gespeeld in koppels die op de avond willekeurig worden gevormd. Deelnemers kunnen als echtpaar of koppel komen en meespelen, maar ook individueel. Deelname (en de koffie) is gratis. De kantine en inschrijving zijn geopend vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Lees ook

Raalte vraagt om mening over fietsnetwerk

RAALTE – De gemeente Raalte wil het gebruik van de fiets meer stimuleren en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.