Home / Nieuws / Kwiek viert groot feest na titel en promotie

Kwiek viert groot feest na titel en promotie

RAALTE – Eindelijk werden de ongekende successen groot gevierd. De handbalsters van Kwiek grepen de afgelopen weken het kampioenschap en de promotie naar de eredivisie, maar een echt feest hadden ze nog niet gehad. Daar kwam zaterdagavond verandering in. Na de 39-22 zege op De Tukkers werden de speelsters door hun eigen ouders en de club flink in het zonnetje gezet. Het feest in sporthal Tijenraan ging nog tot in de late uurtjes door. Kwiek steekt het hele seizoen al met kop en schouders boven de rest van de eerste divisie uit. Nog geen punt ging verloren en het doelsaldo – de Raaltenaren scoorden gemiddeld 36 doelpunten per wedstrijd – is indrukwekkend. Ook in het bekertoernooi doet Kwiek nog mee. De selectie van trainer Tonio van Rhee is daarin doorgedrongen tot de laatste acht.

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.