Kwiek viert groot feest na titel en promotie

RAALTE – Eindelijk werden de ongekende successen groot gevierd. De handbalsters van Kwiek grepen de afgelopen weken het kampioenschap en de promotie naar de eredivisie, maar een echt feest hadden ze nog niet gehad. Daar kwam zaterdagavond verandering in. Na de 39-22 zege op De Tukkers werden de speelsters door hun eigen ouders en de club flink in het zonnetje gezet. Het feest in sporthal Tijenraan ging nog tot in de late uurtjes door. Kwiek steekt het hele seizoen al met kop en schouders boven de rest van de eerste divisie uit. Nog geen punt ging verloren en het doelsaldo – de Raaltenaren scoorden gemiddeld 36 doelpunten per wedstrijd – is indrukwekkend. Ook in het bekertoernooi doet Kwiek nog mee. De selectie van trainer Tonio van Rhee is daarin doorgedrongen tot de laatste acht.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.