Kwiek contracteert Lars Hoogeveen als trainer voor eerste selectie

RAALTE – Handbalvereniging Kwiek heeft in Lars Hoogeveen een nieuwe trainer gevonden voor de eerste selectie. Hoogeveen is nu nog trainer van SVBO uit Emmen en volgt in Raalte Tonio van Rhee op. Hij zwaait het komende seizoen de scepter over Kwiek dat recentelijk al promotie naar de eredivisie wist te bewerkstelligen.

Hoogeveen heeft zijn sporen verdiend als speler en trainer bij onder meer Hurry Up Zwartemeer, E&O Emmen, HSG Nordhorn-Lingen (Duitsland) en als assistent-bondscoach van Jong Oranje mannen. Hoogeveen: “Ik ben erg blij met mijn nieuwe uitdaging bij Kwiek. Er staat een mooie jonge groep met kwaliteit waar de rek nog lang niet uit is. Ik heb drie geweldige jaren gehad bij SVBO, waar we met de hele vereniging hard gewerkt hebben om ons verder te ontwikkelen. Maar toen Michel Rabelink (voorzitter Kwiek, red.) mij belde en we gesproken hadden, begon mijn eigen ambitie toch weer te kriebelen. De gesprekken in Raalte gaven me het gevoel dat ik naar een hele familiare club ga met een fris bestuur en de ambitie om samen de schouders eronder te zetten en de vereniging vooruit te brengen.”

Aanstaande zaterdag 15 februari volgt het kampioensfeest in een naar verwachting bomvol Tijenraan, na de thuiswedstrijd tegen De Tukkers uit Albergen (die begint om 19.30 uur). Er is dan gelegenheid om het eerste team van Kwiek te feliciteren. Rondom de wedstrijd zijn er diverse feestelijke momenten georganiseerd.

Foto: de nieuwe hoofdtrainer van Kwiek Lars Hoogeveen (links) en voorzitter Michel Rabelink, fotograaf: Johan Wolff

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.