Home / Sallandcentraal / K(r)amperen bij de boer

K(r)amperen bij de boer

ELSHOF – De toneelgroep Elshof is weer druk bezig met het instuderen van een nieuw toneelstuk. Dit jaar is de keuze gevallen op ‘K(r)amperen bij de boer’. De uitvoeringsavonden zijn op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari en op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart. Kaarten voor de zaterdagavonden zijn al uitverkocht.

In ‘K(r)amperen bij de boer’ wil de familie Nooitgedacht op vakantie. De meningen binnen het gezin over de vakantiebestemming verschillen nogal. Na veel vijven en zessen besluit men toch maar om de vakantie op een boerderij door te brengen. Op deze boerderij lopen, naast deze familie, nog wat andere, vreemde, gasten rond. Met deze gasten komt de familie in diverse hilarische situaties terecht.

Kaarten à 7 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in het buurthuis Elshof. De verkoop is elke week, uitsluitend op woensdag- en donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Er zijn alleen nog kaarten voor de vrijdagen beschikbaar.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.