Home / Sallandcentraal / Koffieconcert in Nicolaaskerk met twee pianisten

Koffieconcert in Nicolaaskerk met twee pianisten

WIJHE – Pianisten Janniek Klein Zandvoort en David de Best verzorgen op zondag 1 maart een koffieconcert in de Nicolaaskerk in Wijhe. Janniek is opgegroeid in Wijhe en volgt een opleiding tot pianist aan het conservatorium in Utrecht. Hij brengt zijn medestudent David mee. Het programma omvat werken van Mozart, Cesar Franck en de Noorse dansen van Grieg. Aanvang is om 11.45 uur. De entree is gratis. Wel is er een collecte bij de uitgang. Zie ook www.vriendennicolaas.nl.

Lees ook

Natuurbericht: Gadverdamme

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. Deze week zag Sjaak dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.