Knutselen voor KiKa bij GroenRijk Raalte

RAALTE – De tuincentra van GroenRijk zamelen tijdens Wereld Kinderkanker Dag op 15 februari op een vrolijke manier geld in voor onderzoek tegen deze verschrikkelijke ziekte. Ook GroenRijk Raalte ondersteunt dit doel en organiseert die dag een knutselmiddag voor kinderen. Rondom het thema Lichtjes voor KiKa maken de deelnemende kinderen leuke lichtjes, met versieringen.

De workshop wordt op basis van inloop gegeven op zaterdag 15 februari tussen 11.00 en 16.00 uur. Als je wilt deelnemen betaal je een bijdrage van 3,50 euro. Deze bijdrage komt volledig ten goede aan KiKa. GroenRijk betaalt alle materialen die tijdens de workshop gebruikt worden. Brandt jouw lichtje ook tijdens Wereld Kinderkanker Dag? Kom naar het tuincentrum van GroenRijk en doe mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.