Home / Sallandcentraal / Josefien Vrielink wint Voorleeswedstrijd Olst-Wijhe

Josefien Vrielink wint Voorleeswedstrijd Olst-Wijhe

OLST – Josefien Vrielink van basisschool Ter Stege uit Olst heeft vorige week maandag de Voorleeswedstrijd Olst-Wijhe gewonnen. Ze zal binnenkort Olst-Wijhe vertegenwoordigen in de halve finale. In het Holstohus deden twaalf kandidaten mee. Zij lazen allemaal een fragment voor uit een zelfgekozen boek. Josefien, die had gekozen voor het boek ‘Dummie de Mummie’ van Tosca Menten, viel op door haar goede balans tussen rust en humor en de variatie in tempowisselingen.

Lees ook

Lauk: De laatste druppel

Eigenlijk had ik hierboven ‘aan de achterste mem hangen’ willen zetten. Oftewel, als laatste aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.