Josefien Vrielink wint kwartfinale van de voorleeswedstrijd in Olst-Wijhe

OLST/WIJHE –  Josefien Vrielink van basisschool Ter Stege uit Olst heeft onlangs de voorleeswedstrijd in de gemeente Olst-Wijhe gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in het Holstohus in Olst. Het betrof hier een voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd. De winnaar zal binnenkort Olst-Wijhe vertegenwoordigen in de halve finale. En wellicht wordt ze De Nationale Voorleeskampioen 2020.

Foto: De twaalf kandidaten (met winnares Josefien op de grote stoel)

De twaalf kandidaten werden, aangemoedigd door hun supporters, om de beurt door presentator Femke Reijke naar voren gehaald en kort aan het publiek voorgesteld. Vervolgens las iedere kandidaat een fragment voor uit een zelfgekozen boek. Josefien viel volop op door haar goede balans tussen rust en humor en de variatie in tempowisselingen. Ze bracht haar enthousiasme goed over op het publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.