Ineke Schiphorst neemt afscheid van de Zonnebloem

LUTTENBERG- Ineke Schiphorst heeft maandag 17 februari afscheid genomen van de Zonnebloem afdeling Luttenberg. Ineke heeft zich ruim twintig jaar als vrijwilliger ingezet voor de organisatie. Jarenlang zat ze in het bestuur van de Luttenbergse afdeling. Ze was onder andere verantwoordelijk voor het regelen van het bezoekwerk. Ook tijdens de vele uitstapjes en de middagen in Elckerlyc konden de gasten op haar rekenen. Daarnaast heeft Ineke zich ingezet om het ‘Samen Etenproject’ voor de 55-plussers in Luttenberg tot een succes te maken. Als dank kreeg ze het Beeldje van Waardering van de Zonnebloem en een mooi boeket bloemen. Op de foto Ineke en haar man Ties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.