Home / Sallandcentraal / Ineke Schiphorst neemt afscheid van de Zonnebloem

Ineke Schiphorst neemt afscheid van de Zonnebloem

LUTTENBERG- Ineke Schiphorst heeft maandag 17 februari afscheid genomen van de Zonnebloem afdeling Luttenberg. Ineke heeft zich ruim twintig jaar als vrijwilliger ingezet voor de organisatie. Jarenlang zat ze in het bestuur van de Luttenbergse afdeling. Ze was onder andere verantwoordelijk voor het regelen van het bezoekwerk. Ook tijdens de vele uitstapjes en de middagen in Elckerlyc konden de gasten op haar rekenen. Daarnaast heeft Ineke zich ingezet om het ‘Samen Etenproject’ voor de 55-plussers in Luttenberg tot een succes te maken. Als dank kreeg ze het Beeldje van Waardering van de Zonnebloem en een mooi boeket bloemen. Op de foto Ineke en haar man Ties.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.