Iesselzotten ontvangen Gehaakte Oma’s

OLST – Op zaterdag 8 februari houdt de prinsengarde van carnavalsvereniging Iesselzotten Olst haar seniorenmiddag op het Averbergen. Dit is een gratis carnavalsmiddag, waarbij het publiek wordt getrakteerd dankzij Plus Vermaning, Carinova en Bakkerij Van Rijssen. Maar bovenal krijgen de senioren een gezellige middag voorgeschoteld.

De Gehaakte Oma’s van theater DramaStrada zorgen deze middag voor het vermaak. Deze twee gezellige, ouderwetse grootmoeders dansen en zingen met het publiek en hebben een boodschappenkar vol met activiteiten. Stil zitten is dus geen optie. De beide ‘oma’s’ zijn van top tot teen gehaakt en gebreid. Ook hun attributen zijn allemaal voorzien van een wollen jasje. De dames zien er ouderwets uit, maar dat is maar schijn. Net wanneer je denkt dat het allemaal wat oubollig is, blijken ze ineens te beschikken over hippe zang en coole moves.

Zangeres Mariëtte Bastiaansen en theatermaker Luisella Lai kruipen in de huid van Bea Breinaald en Paula Punnik. Al zingend en dansend wordt ouderwets en hip met elkaar vermengd. Daardoor is deze theateract vooral een jolige boel. Hun belangrijkste boodschap is: je bent zo jong als je je voelt. En dat is een goede tip voor de carnaval vierende senioren.

De Marke op het Averbergen is open om 14.00 uur, het programma begint om 14.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te doneren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.