Hilarische situaties bij De Geweldige Dokter Paul

LIERDERHOLTHUIS – Tien acteurs en actrices van de toneelvereniging uit Lierderholthuis brachten vrijdag en zaterdag de klucht De Geweldige Dokter Paul. Op beide avonden was het plaatselijke dorpshuis goed gevuld met verwachtingsvol publiek. In het stuk, geschreven door Henk Roede en geregisseerd door Annie Linthorst en Agnes Kelderman, kwam dokter Paul er tijdens zijn eerste werkdag achter dat zijn voorganger er nogal wat bijkluste wat ethisch niet helemaal verantwoord was. Maar dat was niet het enige wat de arme dokter Paul te verduren kreeg. Het zorgde voor veel hilarische situaties wat op beide avonden duidelijk gewaardeerd werd door alle bezoekers.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.