Het Lommerrijk presenteert jaarprogramma

LUTTENBERG – 2020 is nog maar net begonnen, maar amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg presenteert al het nieuwe jaarprogramma. Dat begint op zondag 9 februari met een winterconcert van het Waldhoornkwartet in Elckerlyc. Aanvang is om 14.30 uur. Op zaterdag 16 mei volgt de voorstelling ‘Idris, een vriend van ver’ van theatergroep Garage TDI in het amfitheater. Aanvang is om 20.00 uur.

Het verhaal handelt over de belevenissen van een vluchteling uit Syrië. Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juni volgt een drietal voorstellingen van toneelgroep Luto in het Lommerrijk. De voorstellingen op vrijdag en zaterdag beginnen om 20.00 uur; die op zondag om 14.00 uur. Zondag 5 juli voert cabaretgroep Bovenste Knoopje Open de voorstelling ‘Tijd Zat’ op in het amfitheater. Een voorstelling over onze vaders, hun vaders en de vaders die we misschien ooit zullen zijn. Aanvang is om 14.30 uur. Zondag 13 september wordt het theaterseizoen afgesloten met de muzikale theatershow ‘Nieuwe Streken’ van Joris Linssen en Caramba. Aanvang is om 14.30 uur. Daarnaast zijn er op de vrijdagavonden in de zomer diverse films te zien in het theater.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.