Home / Sallandcentraal / Henk van Riel prins van de Middelsloekers

Henk van Riel prins van de Middelsloekers

MIDDEL – Het was afgelopen zondag flink druk bij de vijftiende editie van het carnavalsfeest van de Middelsloekers in buurthuis Middelpunt in Middel. Prinses Ria (Simons) werd op elegante wijze afgevoerd om plaats te maken voor Henk van Riel, die het komende jaar als Prins Eppo de eerste door het leven zal gaan. Jouke van de Mei staat Prins Eppo als adjudant bij. Voor Van Riel is het de tweede keer dat hij prins carnaval is. Jaren geleden zwaaide hij al de scepter over de Iesselzotten in Olst. De Middelsloekers vieren carnaval altijd een week voor het echte feest. Het programma wordt in één dag afgehandeld. De club bedoelt het niet al te serieus. De Middelsloekers werden jaren geleden opgericht door een stel maten uit Middel, dat eigenlijk helemaal niet zo veel met carnaval had. Foto: Henk Jansen

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.