Hans Olthof nieuwe wethouder Olst-Wijhe

OLST-WIJHE – De gemeenteraad van Olst-Wijhe heeft op 3 februari Hans Olthof gekozen als wethouder. Hij volgt hiermee Anton Bosch op die wegens persoonlijke redenen per 31 januari is gestopt. De gemeenteraad kon gisteravond kiezen uit twee kandidaten. VVD, CDA en GemeenteBelangen hadden Hans Olthof in december al voorgedragen als wethouder, GroenLinks kwam later met de kandidatuur van Miriam Zijp. De meerderheid van de stemmen ging naar Hans Olthof.

Hans Olthof (51) gaat dezelfde portefeuille behartigen als zijn voorganger. Het gaat hierbij onder meer om de onderwerpen financiën, economische zaken, vrijetijdseconomie, sport en cultuur en vitale voorzieningen. Net als Bosch zal Olthof het wethouderschap in Olst-Wijhe parttime (0,7 fte) vervullen. Olthof heeft als raadslid bijna zes jaar ervaring opgedaan binnen het financiële en economische domein van de gemeente. Olthof is zelfstandig communicatieadviseur. Hij is geboren in Wijhe en woont nu samen met zijn vrouw en drie kinderen in Olst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.