Grandioze 70’s rockavond bij café De Schoenmaker

LUTTENBERG – Zaterdagavond 15 februari is er in café De Schoenmaker een grandioze 70’s rockavond met liveoptredens van de bands Premium High en Shadows of Deep. Premium High opent de avond om 21.00 uur, de zaal is geopend vanaf 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro. Er is geen voorverkoop.

Premium High is dé 70’s rocksensatie uit Brabant en heeft in de eigen provincie, maar ook in België inmiddels al grote bekendheid opgedaan. Voor het eerst treden ze nu ook in deze regio op. De band speelt onvervalste (hard)rockklassiekers van bands die nog steeds erg populair zijn, zoals Deep Purple, Rainbow, Dio, Black Sabbath, UFO, AC/DC, Led Zeppelin en Motörhead.

De tweede band van de avond, Shadows of Heep, trad al eerder op in Luttenberg en komt op veler verzoek terug. Het is de enige Uriah Heep-tributeband van Nederland en is daarmee een absolute must-see voor de fans. Alle Heepklassiers komen voorbij: Easy livin’, Look at yourself, Stealin’ en natuurlijk Lady in Black.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.