Gezondheidscentrum in Tijenraan opent deuren voor publiek

RAALTE – Op zaterdag 8 februari openen Lifestyle Centre, Fysiotherapie Kracht, Innofeet, Diëtistenpraktijk Salus, Fysiotherapie Salland, Mind-Sense-Go Coaching en Sportbedrijf Raalte de deuren van het gezondheidscentrum in sportcentrum Tijenraan. Tussen 7.00 en 11.30 uur kunnen belangstellenden een kijkje nemen tijdens de open dag.

Oscar en Chantal van Lifestyle Centre zijn enthousiast: “Een mooi moment om in alle rust de fitnessruimte met de laagdrempelige maar effectieve circuittraining te bezichtigen. De training is ideaal voor een optimale begeleiding van jong en oud, verenigingen, een groep collega’s, ondernemers of gewoon vrienden. Natuurlijk is er een interessante openingsactie voor de eerste honderd aanmeldingen op de nieuwe locatie.” Het gezondheidscentrum is een plek waar diverse specialisten preventieve zorg laten samenkomen. Het is de ideale omgeving om mensen blijvend in beweging te krijgen en te ondersteunen naar een gezondere leefstijl.

Guido en Casper van Fysiotherapiekracht: “Naast kracht en inzicht is ‘samen een belangrijke pijler voor ons. Gezamenlijk komen we tot structurele veranderingen. Dit ‘samen gaat verder buiten de deur van onze praktijk. Lifestyle Centre komt het gezondheidscentrum versterken en sluit goed aan bij onze ideeën ten aanzien van het stimuleren van gezond gedrag. Elkaar versterken daar waar we kunnen. Voor een optimaal resultaat voor jullie.”

Anja en Anke: “Innofeet is de specialist op het gebied van de voet en behandelt klachten aan de voet, knie, heup, en lage rug die voortvloeien uit een afwijkende stand of beweging van de voeten.”

Stephanie Supprian en Maureen Kamer van Diëtistenpraktijk Salus: “De gezondheidseffecten van goede voeding zijn enorm! De beste leefstijlaanpassingen zijn voor elk mens uniek. Wij maken gezondheid op eigen wijze praktisch, lekker en leuk!”

Henry Bronkhorst, directeur van Sportbedrijf Raalte: “Als Sportbedrijf vinden wij het van groot belang dat inwoners onder deskundige begeleiding kunnen sporten en bewegen om daarmee bij te dragen aan een gezonde samenleving. Onze partners in het gezondheidscentrum van Tijenraan spelen daar elk met hun eigen expertise een heel belangrijke rol in en helpen dagelijks vele sporters om (nog) gezonder te worden. Heel mooi dat op 8 februari het gezondheidscentrum zijn deuren extra opent voor eenieder die benieuwd is wat gerichte begeleiding voor hem of haar kan betekenen.”

Kortom, een uitgelezen moment om nog meer helderheid te krijgen over wat jij nodig hebt om je persoonlijk doelen te bereiken. Tijdens de open dag is er een speciale korting van 25% op een lidmaatschap.

Van links naar rechts, boven: Guido Heerink (Fysiotherapie Kracht), Oscar Duteweert (Lifestyle Centre), Casper Oude Loohuis (Fysiotherapie Kracht). Onder: Chantal van Marle ( Lifestyle Centre), Anke Gerritsen( Innofeet), Stephanie Supprian (Dietistenpraktijk Salus).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.