Fysiotherapie Salland langer in Sportcentrum Tijenraan

RAALTE – Sven Wentink van Fysiotherapie Salland en Henry Bronkhorst van Sportbedrijf Raalte hebben hun samenwerking verlengd. De fysiotherapiepraktijk huurt een behandelruimte binnen het Gezondheidscentrum in Sportcentrum Tijenraan nu tot en met 2022. Wentink: “Het Gezondheidscentrum binnen Sportcentrum Tijenraan is een logische plek voor onze behandelingen van sporters. Samen met Sportbedrijf Raalte gaan we verkennen hoe we vanuit deze locatie nog meer toegevoegde waarde voor sportverenigingen en hun leden kunnen bieden.”

Henry Bronkhorst (links) van Sportbedrijf Raalte en Sven Wentink van Fysiotherapie Salland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.