Home / Sallandcentraal / Fotocursussen Foto&Zo Raalte weer van start

Fotocursussen Foto&Zo Raalte weer van start

RAALTE – Foto&Zo Raalte biedt vanaf maandag 2 en dinsdag 3 maart weer een basisfotocursus (in twee groepen) aan. Deze cursus bestaat uit zes lessen van twee uur. De deelnemers leren van alles om maximaal gebruik te maken van hun eigen camera. De cursus omvat theorie (inclusief cursusboek dat de deelnemers mogen houden) en praktijkopdrachten. Aan de orde komen onder andere het diafragma, de sluitersnelheid, scherpte/diepte, witbalans, belichtingscorrectie, nachtfotografie en compositie. Alles wordt in een rustig tempo uitgelegd en behandeld. Bij zowel de maandag- als de dinsdaggroep is er plaats voor maximaal twaalf cursisten. De deelnamekosten (zes avonden van twee uur, inclusief cursusboek en koffie/thee) bedragen 150 euro. Opgave (tot 28 februari) via info@foto-en-zo.nl, www.foto-en-zo.nl en tel. 0572-365020. Even langsgaan bij de winkel aan de Marktstraat 23a in Raalte kan ook.

Lees ook

Hans Kamphuis tijdelijk wethouder Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Hans Kamphuis, nu nog raadslid namens het CDA, is aangewezen als tijdelijke vervanger …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.