FilmHuisRaalte met Rafaël

RAALTE – FilmHuisRaalte vertoont op vrijdag 21 februari het filmdrama ‘Rafaël’ in het Annahuis. Het verhaal handelt over de Tunesische Nazir en zijn zwangere Nederlandse vrouw Kimmy die zich gedwongen zien te vluchten tijdens de ‘Arabische Lente’. Nederland weigert Nazir de toegang, dus vertrekt Kimmy noodgedwongen alleen naar Nederland. Nazir, die per se bij de geboorte van hun kind wil zijn, waagt op een van de vele gammele bootjes de tocht over de Middellandse Zee. Zodra hij op Lampedusa aan wal stapt, wordt hij als illegale vluchteling opgesloten. Hoogzwanger vertrekt Kimmy naar Italië, vastbesloten om Nazir vrij te krijgen. Een spannend verhaal over grenzen en bureaucratie, dromen, wilskracht en de liefde die zich niet laat beteugelen. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 7 euro zijn te koop bij de Parabool in het Kulturhus in Raalte. Reserveren is mogelijk via staging2.filmhuisraalte.nl of info@filmhuisraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.