Feestelijke avond voor alle vrouwen in Olst-Wijhe

OLST-WIJHE – De Werkgroep Internationale Vrouwendag Olst-Wijhe houdt op 7 maart in het Holstohus een feestelijke en gezellige avond voor vrouwen die een leuk avondje voor zichzelf willen. Ben je jong, druk met je opleiding en heb je last van keuzestress? Ervaar je veel veranderingen door de overgang? Of kom je in rustiger vaarwater en krijg je wat meer ruimte voor jezelf? En hoe zit het met je vrijheid in je leven?

Op de feestelijke avond zijn er generatiepleinen ingericht met allerlei activiteiten. Er kan gedanst worden, je kunt je haar laten stylen in een kapsel uit de jaren zestig, je kunt muziek luisteren of creatief bezig zijn. Ook is er ruimte om samen te kletsen onder het genot van een hapje en cocktail.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.