Home / Sallandcentraal / Feestelijke avond in Holstohus ter ere van Internationale Vrouwendag

Feestelijke avond in Holstohus ter ere van Internationale Vrouwendag

OLST – In het Holstohus in Olst vindt op zaterdag 7 maart in het kader van de viering van Internationale Vrouwendag weer een feestelijke en gezellige avond plaats voor alle vrouwen uit de gemeente Olst-Wijhe. Daarbij is er veel aandacht voor het thema ‘vrijheid’, maar er is meer.

De avond start om 19.30 uur met een centraal programma. Daarna zijn er generatiepleinen met activiteiten. De bezoeksters kunnen relaxen, hun haar laten stylen in een kapsel uit de jaren zestig, muziek luisteren en creatief bezig zijn. Daarnaast is er gelegenheid de vrouwenfoto’s van Jean Nieuwenhuis te bekijken. Bijzonder zijn de persoonlijke verhalen van vrouwen over vrijheid en bevrijding. Er is ruimte voor gezelligheid en samen kletsen onder het genot van een hapje en een cocktail. En er kan gedanst worden op muziek van DJ Eve.
De organisatie is in handen van de Werkgroep Internationale Vrouwendag Olst-Wijhe. Het programma duurt van 19.00 tot 24.00 uur. Kaarten à 7,50 euro (inclusief koffie/thee) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Eetkamer ‘Hier is ut’ in het Holstohus. Van tevoren mee-eten? Het team van Eetkamer ‘Hier is ut” serveert tussen 17.30 en 19.00 uur een Wereldgerechtenbuffet. Ook hiervoor is de voorverkoop à 12,50 euro gestart.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.